Reserveren & Bestellen

Uw tafel online

Reserveren

Reserveren

Natuurlijk zijn er een paar dingetjes veranderd, maar wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste veranderingen:

  • Vanaf 01 juni is reserveren voor binnen verplicht ( dit mag ook kort van te voren ).
  • Voor het terras hoeft u niet te reserveren, maar wilt u verzekerd zijn van een plekje dan adviseren wij om dit wel te doen.
  • Personen uit één huishouden mogen bij elkaar aan tafel. Ongeacht de groepsgrootte.
  • Personen welke niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal twee personen bij elkaar aan tafel.
  • Gezien de beperkte ruimte kunnen wij voorlopig geen reserveringen aannemen van groter dan twee personen, waarbij men niet tot hetzelfde huishouden behoort.  ( Gezinnen met thuiswonende kinderen zijn dus van harte welkom ! )
  • Wilt u in dit geval, wanneer u reserveert voor uw thuiswonende gezin, direct bij uw reservering aangeven dat uw gezelschap uit één huishouden bestaat? Bedankt!

Zo bent u verzekerd van een plekje.

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0573-256596, mailen naar info@lochemse-croissanterie.nl of u kunt het formulier hiernaast invullen en versturen. Graag tot ziens!

Geef uw bestelling telefonisch aan ons door

Vanaf 01 juni mogen wij weer (gedeeltelijk) open! Graag ontvangen wij uw bestelling telefonisch op nummer 0573 256596. Wij bezorgen dagelijks bij u op het werk of thuis en afhalen is natuurlijk ook altijd mogelijk! Wij hanteren speciale afhaal- en bezorgprijzen voor bijna al onze producten. Wilt u meer weten of direct bestellen? Bel ons dan gerust.